ДЕТСКИ САНДАЛИ

 

детски чехли

детски обувки

бебешки обувки

детски боти

детски ботуши

Български | Bulgarian Английски | English

детски сандали

Начална страница

детски маратонки

метални коли

дамски чанти

аксесоари

 

МОДЕЛ 5145

детски сандали за момиче жълти

№ 31 - 35      ЦЕНА  24.00 лв

№ 25 - 30      ЦЕНА  20.00 лв

модни детски сандали

жълти; за момиче

 

МОДЕЛ 5149

детски сандали от естествена кожа

№ 26 - 30      ЦЕНА  38.00 лв

детски сандали от естествена кожа

естествен хастар; в кафяв цвят

 

МОДЕЛ 5008

детски сандали за момиче

№ 31 - 36      ЦЕНА  21.00 лв

елегантни детски сандали

розови; за момиче

 

МОДЕЛ 5144

готини детски сандали

№ 31 - 36      ЦЕНА  24.00 лв

готини детски сандали

сребристи; за момиче

 

МОДЕЛ 5143

детски сандали естествена кожа

№ 31 - 35      ЦЕНА  39.00 лв

№ 25 - 30      ЦЕНА  37.00 лв

кожени детски сандали

естествена кожа; естествен хастар

МОДЕЛ 5134

детски сандали удобни за момче

№ 31 - 35      ЦЕНА  37.00 лв

№ 25 - 30      ЦЕНА  35.00 лв

удобни детски сандали

естествена кожа; естествен хастар


 

детски чехли

детски обувки

бебешки обувки

детски боти

детски ботуши

Начална страница

готини детски сандали e-mail: getbul@gmx.com готини детски сандали

детски маратонки

метални коли

дамски чанти

аксесоари